Dreamcatchers-logo

Wat?

Ben jij ook gebeten door de zangmicrobe en wil je graag deel uitmaken van het kinderkoor "Dreamcatchers" van de academie?
Onder leiding van Lotte Van Havere en Stefan De Schepper wordt er elke zaterdag tussen 11u en 12u gerepeteerd in de academie van Hemiksem. We werken aan één- en meerstemmig koorrepertoire met aandacht voor stemgebruik, ademhaling, dynamiek en koorklank. Musiceerplezier en kwaliteit staan centraal. Kinderen geboren tussen 2006 en 2012 kunnen zich inschrijven voor dit koor. Jongens kunnen enkel inschrijven wanneer hun stemwissel nog niet heeft plaatsgevonden.

Wat verwachten we van jou?

  • Een wekelijks engagement tijdens de repetities.
  • Deelname aan concerten.
  • Enthousiasme en inzet!

Open lessen

Gedurende de maand september kan je vrijblijvend elke zaterdag mee komen repeteren. Op deze manier maak je kennis met onze werking en kan je zelf ondervinden of zingen in koor jouw ding is.

Auditie

De auditie voor het koor gaat door op zaterdag 25 september 2021 om 12.15u. Bevestig je deelname ten laatste op dinsdag 20 september op volgend mailadres: dreamcatchers@academiehsn.be.

Wat mag je die dag verwachten?
We studeren samen een lied in dat je nadien voor een jury komt voorzingen. Na het slagen voor de auditie kan je je inschrijven op het secretariaat van de academie. Je kan de cursus volgen los van de theorie- en instrumentlessen.
De kostprijs voor een jaar bedraagt €68 (+ administratiekosten).