Dreamcatchers-logo

Wat?

Ben jij ook gebeten door de zangmicrobe en wil je graag deel uitmaken van het kinderkoor "Dreamcatchers" van de academie?
Onder leiding van Lotte Van Havere en Stefan De Schepper wordt er elke zaterdag tussen 11u en 12u gerepeteerd in de academie van Hemiksem. We werken aan één- en meerstemmig koorrepertoire met aandacht voor stemgebruik, ademhaling, dynamiek en koorklank. Musiceerplezier en kwaliteit staan centraal. Vanaf het vierde leerjaar tot en met het vierde middelbaar kan je zingen in dit koor. Jongens kunnen enkel inschrijven wanneer hun stemwissel nog niet heeft plaatsgevonden.

Wat verwachten we van jou?

  • Een wekelijks engagement tijdens de repetities.
  • Deelname aan concerten.
  • Enthousiasme en inzet!

Open lessen

Gedurende de maand september kan je vrijblijvend elke zaterdag mee komen repeteren. Op deze manier maak je kennis met onze werking en kan je zelf ondervinden of zingen in koor jouw ding is.

Auditie

Op vrijdag 15 september 2023 om 18.30u wordt er een auditie voor het koor ingericht. Meer info hierover kan je verkrijgen op volgend mailadres: dreamcatchers@academiehsn.be.

Wat mag je van een auditie verwachten?
We studeren samen een lied in dat je nadien voor een jury komt voorzingen. Na het slagen voor de auditie kan je je inschrijven op het secretariaat van de academie. Je kan de cursus volgen los van de theorie- en instrumentlessen.
De kostprijs voor een jaar bedraagt €81 (+ administratiekosten).