Dansinitiatie

Kan je niet stilzitten wanneer je muziek hoort en beweeg je graag? Dan is onze les ‘initiatie dans’ zeker iets voor jou.

De nadruk ligt in deze lessen op dansplezier en dansbeleving.

We vertrekken vanuit thema’s die aansluiten op de belevingswereld van de kinderen. Zo maken ze spelenderwijs kennis met tegengestelden, inleving, expressie, coördinatie, concentratie, muzikaliteit, kracht en lenigheid.

Voor wie?

6- en 7-jarigen

Praktisch

1u per week – woensdag 14u30-15u30 - Schelle

 

Danslab klassiek

Beweeg je graag en droom je ervan om stralend voor een publiek te dansen? Dan is onze les "danslab klassiek" zeker iets voor jou.

Je krijgt de klassieke danstechniek aangeleerd die de basis vormt van dans. We besteden onder andere aandacht aan de correcte plaatsing, kracht en lenigheid, muzikaliteit, beheersing van de bewegingen, coördinatie, concentratie, doorzettingsvermogen, inleving en expressie.
Ook gaat er veel aandacht binnen onze lessen naar het creëren van dans, het samenwerken met anderen, het improviseren en het onderzoeken.
Binnen het creatieve luik van de dansles gaan de kinderen op ontdekking naar hun eigen voorkeuren en hun unieke ik waarbij de leerkracht zorgt voor voldoende inspiratie en ondersteuning.

Voor wie?

8- t/m 12-jarigen

Praktisch

2u aansluitend per week – maandag 16u00-18u00 - Niel / – woensdag 16u30-18u30 - Niel
Nieuwe leerlingen kunnen instromen op leeftijd na een korte proefperiode.