Online lessen

De lessen van Ineke Craeghs zullen vandaag, vrijdag 27/11/20, online doorgaan. Alle leerlingen zou ze persoonlijk verwittigen via SMS.

Covid-update

Voor leerlingen jonger dan 12 jaar:

- De lessen gaan 100% door. Let wel! Door de noodzakelijke aanpassingen in het uurrooster door de maatregelen voor +12 jarigen zou het kunnen dat dit met een licht veranderd uurrooster zal zijn.

- De lessen MCV blijven in groep doorgaan. Maar, wanneer er gezongen wordt in de klas, is iedereen (ook de -12 jarigen) verplicht een mondkapje te dragen. Dus zorg er voor dat je kinderen ook een mondmaskertje mee hebben naar de MCV- en/of zanglessen.

Voor leerlingen ouder dan 12 jaar:

- De instrumentlessen kunnen in onze academie blijven plaats vinden. Weliswaar enkel 1 op 1, dus enkel leraar en leerling. De uitwerking op jullie uurrooster zal afhangen van vak tot vak. Je zal hier zeker communicatie over krijgen van jullie leerkracht.

- De lessen Muziekatelier 2de en 3de graad zullen online plaats vinden. Voor de precieze afspraken hieromtrent verwijs ik opnieuw naar de communicatie van jullie leerkracht.

- De lessen groepsmusiceren kunnen niet meer plaats vinden in de academie. Maar ook hier zullen de leerkrachten afspraken maken met jullie zodat het leerproces op gang blijft.

- Alle reeds geldende maatregelen blijven uiteraard nog steeds van kracht bij het betreden van de academie.

Al deze maatregelen zullen alvast van kracht blijven in onze academie tot de kerstvakantie die start op 21 december. Dit betekent ook dat ons Sinterklaasconcert komt te vervallen, alsook alle in deze periode reeds geplande klasconcertjes.

Lerarenconcert

We nemen je mee naar een andere wereld, vol verwondering en avontuur. De leerkrachten van de academie brengen een familievoorstelling met muziek en woord geïnspireerd op "de kleine prins".

Op deze avond kan u ook kennismaken met medewerkers van 11.11.11. Deze mensen engageren zich vrijblijvend voor een organisatie die staat voor het geloof in een betere wereld.

Gelieve een mondmasker mee te nemen.

Op voorhand kaarten aankopen is verplicht. Dit kan via Ticketgang.